Anita van Vliet

Anita van Vliet

(1962) komt uit Hillegom en werkt vooral met glas op diverse manieren. 

Het maken van sieraden door middel van glasfusen en Tiffany glaswerkstukken zijn haar passie.

Het maken van haar glassieraden heeft ze zichzelf aangeleerd en verfijnd door het volgen van workshops. Voor het maken van Tiffany heeft ze cursussen gevolgd bij een zeer ervaren Tiffany en glas in lood docente uit Haarlem.

De glassieraden maakt ze door glasfusing, hierbij maakt ze gebruik van een hotpot, glasoven of een kleine emailleeroven. Ze maakt naast de glassieraden en Tiffany werkstukken ook andere sieraden van diverse materialen als kralen, maar ook van natuurlijke materialen als beukennootjes, eikelkapjes en klaprozenbolletjes.

In overleg maakt ze speciale glassieraden of Tiffanywerkstukken als visitekaartjes houders, theelichtjes of raamhangers.

Ze geeft cursussen sieraden maken bij St. Cultuurbeleving Hillegom, ook geeft ze diverse creatieve workshops aan huis en op locatie. Van sieraden maken tot decopatch (papier-maché figuren beplakken), van glasfusen tot kaarten maken.

Hiernaast verkoopt ze losse kralen en sieraden onderdelen en doet ze reparaties aan bestaande sieraden. Verkopen van materialen of sieraden, etc.  doet ze aan huis en op diverse creatieve en kunstmarkten.

Alle sieraden, glashangers en Tiffanywerkstukken en is sinds 2013 eigenaar van CreActief. De naam is een combinatie van creatief en actief bezig zijn. 

Contactgegevens: 

Anita van Vliet

Website: www.creactief.eu

E-mail: info@creactief.eu

Telefoon: 06-34823586

Facebook:  www.facebook.com/Creactief.Eu/