Bollenstreek in Beeld (BIB) is een actieve vereniging van kunstenaars uit de Bollenstreek en omgeving. Ons doel is het uitwisselen van kennis, elkaar inspireren en (onze) kunst onder de aandacht brengen van een breed publiek. Wij zijn een “vereniging zonder vaste woon en verblijfplaats”, dus u kunt ons overal tegenkomen! Heeft u toevallig de beschikking over een leegstaand pand, een etalage, een grote tuin waar een BIBactie in plaats kan vinden? Laat het weten!

Exposities

De Bollenstreek in Beeld organiseert diverse exposities op verschillende locaties in en rond de Bollenstreek. Kijk op onze Facebook pagina of ga naar Instagram voor het laatste nieuws en de evenementenkalender.

Cursussen en workshops

Diverse BIB-kunstenaars geven cursussen en workshops voor particulieren en het bedrijfsleven. In het overzicht van kunstenaars kun je zien wie cursussen geven.

Samenwerken

Bollenstreek in Beeld wil graag samenwerken om kunst onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Heb jij een mooie locatie waar wij mogen exposeren, wil je samen een kunstevenement organiseren of heb je een ander idee voor samenwerking? We horen het graag!

Klik hier voor onze donateurs

 

Privacy verklaring

Deze verklaring is van toepassing op kunstenaarsvereniging Bollenstreek in Beeld KVK: 28104062

Kunstenaarsvereniging Bollenstreek in Beeld respecteert de privacy van alle klanten en gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij bewaren geen email adressen van niet-leden langer dan strikt noodzakelijk en gebruiken uw gegevens alleen om u snel en goed van informatie over onze activiteiten te voorzien. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en zorgen ervoor dat elke verwerking van uw gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

Wij verstrekken geen gegevens van niet-leden aan derden.

Als u nog vragen heeft over ons privacy beleid kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Nieuw bestuur

Sinds 1 januari is het oude bestuur van BIB afgetreden en opgevolgd door 3 nieuwe bestuursleden. 

Lid worden

Wij verwelkomen graag nieuwe leden die, in welke discipline dan ook, hun steentje willen bijdragen en de meerwaarde van het werken in een collectief willen ervaren. Voordat iemand definitief lid kan worden volgt een gesprek met een bestuurslid en een lid die in dezelfde kunstdiscipline actief is. Dit om de kwaliteit van het werk van BIB leden te bewaken.

Wil je lid worden? Stuur dan het ingevulde formulier aan: info@bibkunst.nl